Het is toch wel een mijlpaal, 1000 Instagram-foto’s. Het zijn er een heleboel en daar wat favorieten uit selecteren, dat valt ook nog niet mee. Uiteindelijk ben ik op deze 16 uitgekomen. Er gingen geen zware selecties aan vooraf, het is een verzameling van foto’s, die me meteen weer aanspreken. Grappig ook om te zien dat ik in het begin nog foto’s maakte met Hipstamatic. Maar ja, toen had ik nog een iPhone. Dat is eigenlijk het enige dat ik mis nu ik al een tijd geen iPhone meer heb en dat is Hipstamatic. Even schudden met je telefoon en maar zien wat voor foto er tevoorschijn komt. Helaas, geen Hipstamatic voor Android. Ik denk dat ik daar wel mee kan leven…

Opvallend trouwens dat er geen foto’s van een mooie lucht bij zit. Want die maak ik vaak, omdat ik me altijd verbaas over de prachtige lucht waar je van mag genieten. Alleen krijg je die dan weer niet zo mooi op de foto. Wie weet gaat dat wel een keer lukken bij de volgende 1000.

instagram1000

Pin It on Pinterest