Sinds 2003 vraagt Henk-Jan Winkeldermaat aan verschillende mensen om ‘mijn moment’ van het afgelopen jaar op te schrijven. En al deze momenten van alle deze mensen komen in de laatste week van het jaar online op www.mijnmoment.com. Het worden steeds meer momenten, maar ze zijn zeker de moeite waard om te lezen. Ik moet bekennen dat ik ze ook nog niet allemaal heb gelezen, maar dat toch zeker wil doen. Ik ga in ieders geval een poging wagen.

Die van Joris heb ik natuurlijk al wel gelezen, een fijn back to basic moment. Een fijn en positief moment, een gevoel dat hopelijk doorgaat in 2015.
Maar er zijn zoveel mooie verhalen. Hieronder zet ik er een paar op een rijtje. Neem vooral even de tijd om ook eens rond te kijken bij al die verhalen op Mijn Moment. Want ik heb vast nog een hoop mooie momenten gemist.

Ellemijn Veldhuijzen van Zanten
Jan Willem Alphenaar
Ilse Kiwiet
Erna van Vondel
Bram Koster
Jojanneke van den Bosch
Kim Swagemakers
Sanne Walvisch

 

Pin It on Pinterest