Al een tijdje volg ik de site Like & Love (it) van Laura. Maar sinds een tijdje heeft Laura er een erg handige site bij, namelijk Blogaholic. Een site waar allerlei handige tips staan rondom het bloggen. En ik blog al een hele tijd, maar er zijn genoeg dingen die ik nog niet weet en graag een keer uit wil proberen.

Dus wil je gaan bloggen of ben je er al een tijd mee bezig? Dan zou ik zeker eens kijken bij Blogaholic.nl. Het is een frisse en duidelijke site met toegankelijke onderwerpen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en het is gemakkelijk toe te passen.

Er zijn natuurlijk meer sites, die ik regelmatig bezoek en een warm hart toe draag. Deze ga ik verzamelen op een aparte pagina, namelijk deze: Favoriete Links. Deze pagina is nog niet compleet en wordt regelmatig aangevuld. Dus heb je nog een tip? Laat het me dan weten via de comments. En dat mag natuurlijk ook jouw eigen blog of site zijn! Ik ga in ieders geval graag even kijken.

Pin It on Pinterest