Vandaag is de laatste schooldag voor de meiden. Een gezellige dag met schaatsen op het programma. En dan hebben ze twee weken vakantie. Heerlijk! De meiden zijn er aan toe, maar ik eigenlijk ook wel. Twee weken wat rustiger aan, genieten van de kerstdagen en fijn het nieuwe jaar in. Daar tussendoor wil ik nog wel wat gaan ondernemen, bijvoorbeeld een keer naar de bioscoop, want er is genoeg te zien. Ik zet ze even op een rijtje.

De Pinguins van Madagascar

Mees Kees op de planken

Wiplala

Annie

Frozen Sing-A-Long

Tinkerbell & De Legende van het Nooitgedachtbeest

Asterix & Obelix 3D: De Romeinse Lusthof

Dummie de Mummie

Heel veel keuze dus! Ik denk dat ik met de meiden de trailers eens goed ga bekijken en dan kunnen we samen een keuze maken. Ik laat je weten wat het geworden is!

Pin It on Pinterest