Zaterdag ging een nieuwe kinderserie van start, vrolijke kerst. Door het voorstukje, dat we regelmatig voorbij zagen komen, waren we al enthousiast geworden. We waren dus erg benieuwd. Helaas konden we zaterdag nog niet kijken, maar zondag was het dan zover. En sinds zondag kijken we elke aflevering, want het is een leuke serie.

Niet alleen voor kinderen, ik moet bekennen dat ik zelf ook uit kijk naar de volgende aflevering. En die duren maar 10 minuten, dus ze zijn ook nog eens te snel afgelopen.

De serie gaat over de familie Vrolijk, die nu even niet zo vrolijk zijn. Ze hebben namelijk flinke geldproblemen, waardoor ze uit hun ontzettend grote villa zijn gezet en nu op zoek moeten naar een nieuw onderkomen. Lucas, de hoofdpersoon, vindt het allemaal maar spannend en één groot avontuur. Zijn ouders denken daar heel anders over.

De serie doet me denken aan Kerst met Linus, die ook wordt uitgezonden tot aan kerstmis. Alhoewel het een heel ander verhaal is, roept het bij mij hetzelfde soort sfeer op. Ik vind deze nieuwe kinderserie dus echt een aanrader! En gelukkig bestaat er Uitzending Gemist. Dus wil je de eerste afleveringen nog terug kijken, dan kan dat.Pin It on Pinterest