We zagen elkaar eerst een paar keer per week, maar nu zien we elkaar bijna dagelijks. Het is de huisstofmijtallergie die ons samen heeft gebracht. Want sinds we weten dat Benthe deze allergie heeft, is het zeker zo belangrijk om het huis stofvrij te houden. Degene die mij goed kennen weten dat dit niet mijn sterkste eigenschap is, dus die huisstofmijtallergie zorgt voor een grote uitdaging. Samen met Hetty ga ik deze uitdaging aan.

Eerst dacht ik dat we een nieuwe stofzuiger aan moesten schaffen, want het schijnt goed te zijn om een stofzuiger te hebben met een HEPA filter. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air en dit filter zorgt ervoor dat er geen stofdeeltje uit de stofzuiger komen. Ik zocht via Google wat voor soort stofzuiger we dan wel niet nodig hadden en gelukkig kwam Hetty al snel voorbij. Dat scheelt dus weer een aankoop, want Nilfisk (het merk van Hetty) is erg bewust bezig met stofzuigers voor mensen met allergieën.

Nu maar hopen dat Hetty het een beetje vol houdt nu ze zowat iedere dag aan de slag moet.

 

Pin It on Pinterest