Mijn laatste bericht is inmiddels al van zo’n 6 dagen geleden. Niet geheel toevallig over het wel of niet slapen van Mees. Want meestal is er sprake van niet slapen en dan kom ik er vaak niet aan toe om een blog te schrijven. Een flinke verkoudheid afgelopen week was ook al geen goede inspiratiebron, dus het was even stil hier. Dat vind ik wel heel jammer, want ik wil graag regelmatig bloggen. Ik moet me er maar bij neer leggen dat dit helaas niet altijd zal lukken.

Het is nu even zoeken naar een ander ritme. Misschien eens wat minder tv kijken ’s avonds en wat vaker tijd aan andere dingen besteden. De tv is altijd zo’n gemakkelijk vermaak, maar er zijn nog genoeg andere dingen te doen. Vaak gaat dat ding op de automatische piloot al aan. En ja, dan kan ie natuurlijk ook weer uit, maar voor mijn gevoel is er altijd wel weer iets wat ik wil zien. Zoals vanavond, dan begint het nieuwe seizoen van A’DAM & E.V.A. Een soort van feel good serie, seizoen 1 vond ik erg leuk, dus nu op naar seizoen 2. Die willen Joris en ik dan allebei wel weer heel graag zien. Dus vanavond gaat ie dan toch wel aan. Maar er zijn natuurlijk meer avonden deze week.

Hieronder trouwens seizoen 1 in 10 minuten. 🙂


Oh, vandaag komt onze eerste HelloFresh box. Dat wordt vast een onderwerp voor een blogbericht. En niet te vergeten, vanmiddag is het weer tijd voor een twitterwandeling. Editie zoveel, ik ben inmiddels de tel kwijt geraakt, we hebben al vaak gewandeld. Het is iedere keer weer gezellig, dus ik heb er veel zin in. Dus dadelijk maar even checken of de camera is opgeladen. Die moet natuurlijk mee!

Pin It on Pinterest