De app Koken met Aanbiedingen is er al weer een tijdje, laatst installeerde ik ‘m op mijn telefoon. Volgens mij kwam het doordat ik bij Betty’s Kitchen een recept tegen kwam, waarbij ze vermeldde dat deze ook in de app te vinden was. Het recept leek me lekker en daarmee was ik wel benieuwd naar de andere recepten bij Koken met Aanbiedingen.

Het handige van de app is, dat je kunt aangeven bij welke winkels je vaak boodschappen doet. Ik stelde de Albert Heijn en de Lidl in. In het dorp hebben we ook een Emté, maar deze is in de app niet beschikbaar. Voor de ingestelde winkels krijg je een overzichtje te zien van de recepten die je kunt maken met de producten die in de aanbieding zijn en hoeveel je daar mee hebt bespaard. Door de week heen komen er steeds recepten bij, hiervan krijg je een melding op je telefoon.

Gisteren maakte ik ‘Cannelloni met spinazie uit de oven‘. Voor dit recept deed ik boodschappen bij de Lidl en bespaarde € 3,17. En dat niet alleen. Want ik maakte iets waar ik zelf niet snel zou bedenken, het was lekker en ook nog eens vegetarisch. Pluspunten voor deze app dus!

Cannelloni in de oven

Wil je de app proberen? Deze is beschikbaar voor Android en IOS. En meer over de app lees je natuurlijk op de site van Koken met Aanbiedingen. Daar vind je trouwens ook alle recepten.

Pin It on Pinterest