Het is alweer oktober, alhoewel dat niet te merken is aan de temperaturen. Maar het licht voelt al echt herfstig en ik krijg zin om dikke truien en warme sjaals te dragen. Of mijn nieuwe winterjas… nou ja, die laten we nog maar even hangen.
September vond ik ook een erg fijne maand, achteraf gezien ook een sportieve maand. Ik liep de 5 kilometer bij de Tilburg Ten Miles en Benthe werd tweede bij de Brabantse Parel Loop.

En het was een feestmaand, want Sterre hield haar kinderfeestje, Joris en ik vierden ons 10 jarig huwelijksjubileum. Zo, dat klinkt wel heel plechtig. Verder blies ik mijn blog nieuw leven* in, kreeg onze woonkamer een prachtige nieuwe vloer en namen mijn ouders ons allemaal mee naar de Efteling. En niet onbelangrijk, Mees ging voor de eerste keer naar de peuterspeelzaal.

september2014

* Ik ben er nog niet helemaal over uit, over mijn nieuwe weg en mijn niche. Al vind ik niche een prachtig woord, ik vind het ook leuk om over van alles en nog wat te schrijven. Dan ben ik eigenlijk zelf mijn niche. Of zoiets. 🙂

Pin It on Pinterest