Volgens mij had ik al de hele week last van de zenuwen en daardoor was ik vanochtend al om 6.30 uur wakker. Vandaag was de dag van de Tilburg Ten Miles. En voor mij de dag van de 5 km, die ik voor de eerste keer bij zo’n grote loop zou lopen.
Maar de zenuwen waren totaal niet nodig, natuurlijk niet. Want het lopen ging erg goed. Het was wel wat warm, maar het lukte me om lekker mijn eigen tempo te lopen en om niet te hard van start te gaan. Nou ja, uiteindelijk heb ik, voor mijn doen, behoorlijk op tempo gelopen. Dat is toch wat zo’n loop met je doet, je loopt mee met een hele hoop mensen en door alle aanmoedigingen gaat het ook net wat sneller.

Ik deed 32.42 minuten over de 5 kilometer en ik ben erg tevreden met die tijd! Daarom ook heel veel dank aan de supporters langs de weg en de succeswensen via de sociale media!
Oh, en de foto boven het bericht is vlak voor de finish. Ik zie er nog best fit uit, toch?

Hieronder zie je trouwens Mees, terwijl we stonden te wachten op papa, die de Ten Miles liep. Joris liep een erg mooie tijd van 1.21.34 en kwam nog behoorlijk fit over de finish. Erg goed gedaan dus!

SONY DSC

 

Pin It on Pinterest