Sterrejarig-3Negen jaar geleden (min een dag) plaatste ik dit bericht. Want de dag tevoren was onze dochter Sterre geboren. En het cliché is weer van toepassing, de tijd vliegt. Want vandaag vieren we de negende verjaardag van Sterre. Sterre, die al steeds meer een echt dametje wordt. En ontzettend leesverslaafd is. Dus kreeg ze voor haar verjaardag een ereader, die ze met moeite los kan laten. Het is maar goed dat ik er al wat boeken op heb gezet, zo kan ze nog even vooruit.

Ik vind het wel bijzonder, dat ze zo graag leest. Tijdens onze vakantie had ze al snel de twee boeken uit, die we hadden meegenomen. Dat zal volgend jaar gelukkig niet zo zijn. Want ik ken het gevoel als je graag wilt lezen, maar er is niets meer te lezen. Frustrerend is dat.
Tja, dat lezen zal ze dus wel van mij hebben. 🙂

En als ik zo naar de foto bij dit bericht kijk, ben ik wel een erg trotse mama. Trots op mijn mooie en slimme dochter.

Sterrejarig

Pin It on Pinterest