Gisteren brachten we ons vrolijke drietal naar opa en oma om een nachtje te gaan logeren. Joris en ik wilden namelijk graag een keer de wandeling van Oisterwijk naar Boxtel doen. Een NS wandeling, want de route loopt van Station Boxtel naar Station Oisterwijk. Eigenwijs als we zijn liepen we de route achterstevoren, dus van Oisterwijk naar Boxtel en zijn we vanuit huis gestart. Dat ligt namelijk zowat op de route.

Het was voor mij voor het eerst dat ik zo’n afstand ging lopen, bijna 16 kilometer. Maar vol goede moed vertrokken we vanochtend om half 8. En wat was het heerlijk! Het is een erg mooie route, langs verschillende vennen en over de Kampina. De Kampina met mooie bloeiende heide en bijna geen mens te bekennen. Genieten van de stilte en een mooie omgeving, een goed begin van de zaterdag.

Om 11.49 uur stapten we weer in de trein richting Oisterwijk, het doel was bereikt! En natuurlijk niet zonder wat foto’s te maken onderweg. Hieronder zie je er al een aantal, maar wil je ze allemaal bekijken, dan kan dat hier!

BoomBloemKampina

Pin It on Pinterest