De camping gaf als tip om te gaan wandelen bij de Ninglinspo. Een populair gebied, bleek al snel. Het was dan ook een punt waar verschillende wandelroutes van start gingen. Lange routes, korte routes, moeilijk en gemakkelijk. Maar met Mees erbij leek zo’n wandelroute ons niet zo handig, dus liepen we gewoon een stuk de bussen in, langs de Ninglinspo. Dat was al een hele avontuurlijke wandeling met smalle bruggetjes en hoogteverschillen. Dit alles met het geruis van de rivier op de achtergrond.

ninglinspo-7029

Het is een erg mooi gebied, zeker een aanrader om te gaan wandelen. Of om gewoon naast het riviertje te gaan zitten of te kijken naar de waterval. Bij de waterval hadden we nog medelijden met een model, die in het snelstromende water mocht poseren voor de camera.
Nee, wij gaven er dan toch de voorkeur aan om langs de kant naar het water te kijken.

En over een aantal jaar moeten we toch nog eens terug om een hele wandelroute te lopen, want er is vast nog veel moois te zien!

ninglinspo-7045

Pin It on Pinterest