Nadat we in december verhuisden naar ons nieuwe huis, besloten we om de komende zomervakantie thuis te blijven. Langzaamaan kwam de zomervakantie dichterbij en wilden we er toch een weekje tussenuit. Anders staat die vouwwagen ook maar stil in de stalling.
We besloten wel om niet te ver weg te gaan en kwamen zo uit bij de Belgische Ardennen. Nog specifieker, bij Camping l’Escargot. Nog geen 2 uur rijden van huis.

theux-6987
Wat bijzonder is dat eigenlijk, dat je binnen 2 uur in een heel andere omgeving bent. Dat je het gevoel hebt dat je veel verder van huis bent. Wat mij betreft gaan we nog veel vaker naar de Belgische Ardennen, ik heb echt genoten van de omgeving. En ook van de camping, die erg kleinschalig was en waar een gemoedelijk sfeer heerste. Bijzonder vond ik de sanitaire voorzieningen. Niet de standaard camping-toiletten, maar nette toiletten alsof je in een hotel verblijft.

theux-7139

Een weekje bijtanken en dan weer thuiskomen in ons eigen huis. Waardoor je beseft dat het toch echt als thuis voelt. Een fijne bijkomstigheid van op vakantie gaan, weer thuiskomen. Vooral als je in de tuin prachtige gele bloemen ontdekt, die er een week geleden nog niet stonden.

theux-7186

Pin It on Pinterest