Afgelopen week hebben we flink gewandeld, want van dinsdag tot en met vrijdag liepen we mee met de Avond4daagse. Nou ja, Joris en ik liepen ieder maar 2 van de 4 dagen mee. We vinden het allebei toch wel gezellig om mee te lopen. Zo gezellig, dat Joris ook de laatste avond samen met Mees mee is gegaan en hij er dus 3 van de 4 heeft gelopen. En die laatste avond is meteen de meest vermoeiende avond, vooral het laatste stukje slenterend door het dorp. Op een tempo dat ook Mees het lopend bij kon houden.

Maar, naast al het snoep, was er de grote beloning van de derde medaille. Nou ja, niet voor Joris en mij, wij kregen mooie bloemen. Maar Sterre en Benthe zijn weer een welverdiende medaille rijker.

avond4daagse-1

En deze foto sluit meteen mooi aan bij het thema ‘digit’ op See It Sunday.

Pin It on Pinterest