IMG_20140530_155127

Aan het begin van deze maand deed ik mee aan een win-actie op voorjougespot.nl. Je kon een stationary-pakket winnen met een enveloppenmal. En die mal, die wilde ik wel winnen. Regelmatig zag ik die wel ergens voorbij komen en dat leek me zo’n handig ding. Het geluk was aan mijn zijde, want ik won het pakket!
Gisteren kwam het binnen. Een grote envelop met de mal, erg leuk papier, leuke en mooie stickers en papieren zakjes.

’s Middags ging ik aan de slag en maakte gemakkelijk een envelop. Een kaart er in, stickertje er op en deze envelop is verzonden. Ik vind het leuk om kaartjes te versturen met daarom heen een leuke envelop. Dus wil jij post van mij ontvangen? Laat dan een reactie achter op dit bericht of stuur een berichtje via het contactformulier.

IMG_20140530_160721

IMG_20140530_160732

Pin It on Pinterest