Reddende Engel

Het boek ziet er gelezen uit

Het voelde als lang geleden dat ik een boek uit las. Het komt er vaak niet van of ik neem er de tijd niet voor. En lees ik mijn boek uit, dan was het in ieders geval de moeite waard om het te lezen. Nu stel ik geen hoge eisen aan een boek. Het hoeft geen zware literatuur te zijn. Dat is bij dit boek ook niet zo, het las gewoon wel lekker weg.
Dat is ook wel fijn als je niet altijd veel tijd hebt om te lezen, je zit zo weer in het verhaal. In dit geval een redelijk voorspelbaar verhaal, maar dat is volgens mij wel vaker zo bij dit soort boeken.

Het verhaal gaat over Jenny, die in Schotland een bedrijf moet gaan redden. Ze redt wel meer dingen, maar blijkt uiteindelijk dat de titel niet persé op haar slaat. Alhoewel ik tijdens het lezen wel eens dacht dat het allemaal erg onwaarschijnlijk werd, ik bleef toch maar verder lezen. Ik wilde toch wel weten of mijn verwachte afloop ook uit zou komen. En al zijn er nog wel wat open eindjes, de verwachting werd waargemaakt. Daar houd ik het bij, het einde van het boek hoef ik niet te verklappen. 🙂

Op Goodreads gaf ik dit boek 3 sterren. Want het boek leest gemakkelijk, is prima om iedere keer even tussendoor te lezen en de verhaallijn is vermakelijk. Maar daar blijft het dan ook wel bij.

Pin It on Pinterest