IMG_20140524_150049Gisteren ging ik een dagje met Marieke op pad, een dagje naar Breda. Mijn fototoestel nam ik mee en ik maakte ook foto’s op het station in Oisterwijk.
Maar verder bleef het de hele dag in mijn tas zitten. We hebben gezellig bijgepraat, een museum bezocht, op het terras gezeten, gewinkeld en samen gegeten. En ik heb niet de tijd genomen om alles vast te leggen met mijn camera. Behalve dan even snel met mijn telefoon. 🙂

Het was een erg gezellige en geslaagde zaterdag.
Het voelde ook als even bijtanken, zo zonder kinderen op pad. Even tijd voor mezelf.

Door dat bijtanken kon ik extra genieten van ons fietsttochtje naar het Streekpark Klein Oisterwijk vanochtend. Het Streekpark is een tijdje geleden geopend, maar het was er nog niet van gekomen om er naar toe te gaan. Tot vandaag dus. En het is een erg mooi park waar de kinderen heerlijk kunnen spelen in een natuurspeeltuin. Erg mooi aangelegd en zeker een bezoekje waard. Daar gaan we vaker naartoe. Ook het grote springkussen viel, vooral bij de meiden, in de smaak. Omdat het park bij een camping ligt, kregen we er ook nog eens een campinggevoel bij. Beter kun je het niet hebben, toch?

IMG_20140525_114115

IMG_20140525_120809

IMG_20140525_120746

Pin It on Pinterest