Op de verjaardag wilden we er een dagje tussenuit. Op pad met de trein en een bezoekje aan Nemo in Amsterdam. Maar na alle berichten over smerige treinen, wilden we die toch maar vermijden. En dan kan het zo zijn dat het mee valt met de smerigheid, alleen wilde ik de gok niet wagen met 3 kinderen. Dus gingen we op zoek naar een alternatief dichter bij huis.

Zo kwamen we uit bij het Natuurmuseum, ook al waren we daar vorig jaar ook al. Sterre en Benthe wilden er graag nog een keer naar toe en voor Mees was er nu wat meer te beleven, want hij kon lekker rond lopen. Sterre kon nu zelfs aan de slag met een onderzoekerspas.
Het was dus weer een geslaagd museumbezoek, het Natuurmuseum blijft een aanrader. En omdat we vaker een museum willen bezoeken, hebben we een Museumkaart aangeschaft. Dat is even een flinke uitgave, maar met de intentie om nog allerlei musea te bezoeken, halen we dat er wel uit. Want Nemo staat natuurlijk nog steeds op het verlanglijstje en schuiven we door naar de eerstvolgende studiedag.

Verder willen we zeker nog een bezoekje brengen aan het Spoorwegmuseum, het Textielmuseum, De Pont en Beeld en Geluid.
Heb je nog tips voor een leuk museumbezoek dan hoor ik ze graag!

[AFG_gallery id=’7′]

Pin It on Pinterest