Bij onze housewarming kregen we van neef Kees De Groentekist. Daar zijn we afgelopen week eindelijk mee aan de slag gegaan. We vonden een mooi zonnig plekje in de tuin en gingen aan de slag met de toverpotgrond. Dat wekte in ieders geval de interesse van Benthe en ze wilde graag meehelpen.
Het blok potgrond legden we in de kist, water er op en wachten maar. En ja hoor, na een tijdje hadden we een kist vol potgrond. Wat extra voeding erbij en we konden onze eerste groenten zaaien. Dus nu is het wachten tot de pluksla begint te groeien. Binnen hebben we de tomaatjes gezaaid, die mogen nog even lekker binnen groeien, voordat ze naar buiten gaan. Maar ook de Oost-Indische kers moeten we nog planten. Ik houd je op de hoogte!

Groentekist-1

Groentekist-2

Groentekist-3

Groentekist-4

Groentekist-5

 

Pin It on Pinterest