Voor inOisterwijk ging ik vanochtend foto’s maken bij de Nationale Tweetaktdag. Met z’n vijven gingen we daar een kijkje nemen. We waren één van de weinige gezinnen. Het waren voornamelijk mannen, die zich vergaapten aan oude auto’s en oude brommers. Er zullen er vast een aantal zijn geweest, die herinneringen ophaalden aan die ‘goeie ouwe tijd’, toen ze nog rond reden op een Puch of een Zundapp.

Mooi wel om te zien hoe trots de eigenaren zijn op hun oude auto en oude brommer, de één nog meer opgepoetst dan de andere. En overal vang je verhalen op over hoe ze dat hebben opgeknapt, hoe moeilijk het was om aan dat ene onderdeel te komen of dat het een week duurde om het ene te demonteren en het andere te monteren. Erg leuk om hier een keer rond te kijken.

Tweetaktdag-1

Tweetaktdag-2

Tweetaktdag-3

Pin It on Pinterest