Vennenloop

De dag van de Vennenloop, dat was het gisteren wel met 3 deelnemers. Twee daarvan deden er voor de eerste keer mee. Want sinds een aantal weken doen Sterre en Benthe aan atletiek. En eigenlijk wilde ze nog niet mee doen, maar Benthe wilde het toch wel. Sterre twijfelde gisteren de hele dag, wel of niet. Uiteindelijk werd het wel.
Joris liep voor de derde keer mee, voor de tweede keer de 10 kilometer.

Het zijn alledrie winnaars. Benthe nam een beker mee naar huis als eerste meisje op de 400 meter, Sterre overwon zichzelf door mee te doen en 800 meter te lopen. En Joris deed sinds lange tijd weer mee aan een hardloopwedstrijd en verbeterde zijn persoonlijk record. Mees en ik hadden het trouwens ook niet slecht, wij mochten toekijken in een heerlijk zonnetje.

Pin It on Pinterest