IMG_0306

Soms ga je naar het theater (wij gaan ongeveer 2 keer per jaar) en dan kom je helemaal enthousiast terug. Dat gebeurde gisteren ook.

Bij de start van het nieuwe seizoen kochten we kaartjes voor Her Majesty, Beatles Tribute Back to Abbey Road. Joris en ik luisteren graag naar de muziek van The Beatles en daarom leek dit ons wel een leuke voorstelling. Nou, wel een leuke, dat is een understatement. Want Her Majesty zorgde voor een heerlijke avond vol mooie muziek.

Ze speelden het laatste album dat The Beatles samen maakten, Abbey Road. Een album waarvan ik de nummers wel kende, maar als ik de The Beatles luister zet ik vaak Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band op. Ik denk dat dit na vanavond verandert is en dat Abbey Road nu ook mijn favoriete album wordt. Er kwam zoveel mooie muziek voorbij, dat erg mooi en goed werd gespeeld door de heren van Her Majesty.

Na de pauze kwamen The Beatles nog een keer bij elkaar en maakten nog één album, Imagine. Een verzameling van nummers gemaakt door de individuele Beatles in een Beatles-jasje gestoken. En niet te vergeten een eigen nummer van Her Majesty, wat erg goed klonk. Binnenkort te downloaden via Facebook. 🙂

Het was een heerlijke avond, we hebben genoten van de muziek en vooral ook het enthousiasme van Her Majesty. Dat maakte alles nog beter. Heb je de kans om te gaan kijken, dan zou ik dat zeker doen. In Tilburg komt op 8 mei zelfs nog een extra voorstelling.

Bertolf Lentink, Bauke Bakker, Gertjan van der Weerd en Dirk Schreuders, bedankt voor jullie mooie optreden!

Pin It on Pinterest