Tegels-1

Vanochtend vertrokken we richting Breda met een missie. Tegels uitzoeken voor onze keuken. Ik zag er tegenop, want hoe vind je de perfecte tegel voor een vloer en een perfecte voor de muur?
Aangekomen bij de winkel werden we overrompeld door een grote hoeveelheid tegels, met allerlei kleuren en motieven. We keken rond en kwamen uit bij een mooi tegel met een rustig motief. Maar bij het uitzoeken van bijpassende wandtegels vroegen we ons toch af of we niet voor de rustige en veilige optie gingen, terwijl we eigenlijk toch meer kleur willen?

En ja hoor, we vonden een tegel met meer kleur, waar we ook nog eens een mooie wandtegel bij vonden. De tegels werden besteld en zouden rond 15 maart op voorraad zijn. Onze keuken komt begin april, dus dat was prima.
Dat verliep dus allemaal soepel, tegen onze verwachting in was het ons gelukt om toch nog snel tegels uit te zoeken. Helaas hebben we te vroeg gejuicht. Want vanmiddag kwam er een mail binnen dat de tegels pas 10 april geleverd kunnen worden. Dat is te laat…

Dus dat betekent andere tegels uitzoeken. En hopen dat we dan weer net zo blij zijn met onze keuze. Wordt vervolgd….

Tegels-2

Pin It on Pinterest