Afgelopen week ben ik begonnen aan een backup van mijn foto’s via Google+. Ook heb ik afgelopen week ‘auto awesome’ aangezet. Je vraagt je misschien af wat dit is. Het zijn allerlei bewerkingen die Google+ automatisch op foto’s uitvoert. Zo krijg je filmpjes van een aantal foto’s, wordt er in de winter sneeuw toegevoegd als de foto er winters uit ziet (alleen heb ik wel gemerkt dat het strand soms wordt aangezien als een sneeuwvlakte), wordt in een serie foto’s de groepsfoto met de meeste lachende gezichten geselecteerd en worden panorama-foto’s gecreëerd. Er zijn vast nog meer opties, maar dit zijn zo de eersten die in me op komen.

Inmiddels zijn we hier al fan van de bewegende beelden, gevormd door een serie foto’s. Ik denk dat ik daar ook vaker gebruik van zal maken als ik foto’s maak. Even een aantal foto’s vanaf hetzelfde punt en je krijgt automatisch een ‘auto motion’. Maar ook de panorama geeft een leuk resultaat.

DSC01144-MOTION

Motion

4C989F55-3C2A-49FF-9395-4018AA565CD3-PANO

Panorama

Weer een leuk plus-punt voor Google+, dat auto awesome. 🙂

 

Pin It on Pinterest