Sinds de geboorte van Mees lijkt het wel of ik meer last heb van die periode voor mijn menstruatie. Het valt me tenminste zelf op dat ik  weinig geduld heb, geen onrust om me heen wil en gewoon niet veel kan hebben. Voorheen viel dat meer bij anderen op, denk ik. Nu is het zo vervelend dat het mezelf in de weg zit. Het frustreert me en ik vraag me soms zelfs af of ik niet gewoon weer aan de pil moet, gewoon om die hormonen wat te temperen. Ik ben er alleen niet zo’n voorstander van om die dingen weer te gaan slikken, dus dat betekent dat ik op zoek moet naar andere oplossingen.

Teunisbloemolie

Vandaag vond ik er eentje van en dat is het slikken van Teunisbloemolie. Omdat ik dat beter vind klinken dan het slikken van allerlei hormonen, fietste ik vanmiddag snel langs de drogist om een potje te halen. Op het potje, dat ik bij de Etos kocht, staat zelfs dat het helpt tegen de prikkelbare gevoelens tijdens je cyclus. En daar heb ik nogal last van, van die prikkelbare gevoelens, dus ik hoop, voor mezelf en iedereen om me heen, dat deze Teunisbloemolie zijn werk zal doen.

Morgenvroeg ga ik er mee beginnen, laten we hopen op een snel effect.

Pin It on Pinterest