Afgelopen week was ik het een aantal keer weer bijna vergeten, maar uiteindelijk is het toch allemaal goed gekomen. Soms is het wel te zien, dat het maar net lukte, want vaak wordt het dan een soort collage-foto. 🙂
Gisteren keek ik even met Benthe naar de verzameling foto’s die we nog hebben. ‘Hee’, zei ze, ‘Dat was nog in ons oude huis.’ En dat is meteen ook het leuke van deze serie foto’s, want in (tot nu toe) 82 dagen is er best wel een hoop gebeurd.

Vorige week was er nog wel even een opvallend moment. Met Sterre en Benthe deed ik even wat boodschappen. Ze stonden een toetje uit te zoeken, toen iemand tegen me zei: ‘Dat is een mooie foto voor de #100daysofsisters.’ Ik heb haar waarschijnlijk heel verbaasd aangekeken, maar vond het een erg goede tip. Dus mocht je dit lezen, bedankt! Voor dat moment was ik te laat, maar daarna volgde de foto die je hieronder ziet.

Boodschappen doen met de meiden (en met meer thuiskomen dan gepland)

Boodschappen doen met de meiden (en met meer thuiskomen dan gepland)

Foto's maken, geen idee van wie ze dat hebben...

Foto’s maken, geen idee van wie ze dat hebben…

Samen iets lekkers maken voor de zaterdagavond

Samen iets lekkers maken voor de zaterdagavond

Pin It on Pinterest