Dan lees je op zaterdagochtend een blog over een kersttag en staat onderaan het bericht dat deze ook aan mij wordt doorgegeven. Dat wordt nog even hard nadenken over deze kerstige vragen. Maar zeker leuk om te doen! Nou, daar komen ze dan…

Wat is je favoriete kerstliedje?
Jaren geleden was ik een grote fan van New Kids on the Block. Van mijn ouders kreeg ik de kerstcd en met de kerst mag die nog steeds niet ontbreken! Een soort guilty pleasure. 🙂

Wat is je favoriete kerstfilm?
Kerst vind ik de tijd voor hele oude films en mijn favoriet is dan The Little Princess met Shirley Temple. Deze film heb ik al vaak gezien en volgens mij nog nooit zonder tranen.
De liefde voor deze oude films heb ik helaas nog niet over kunnen brengen naar de meiden, maar wie weet, ooit.

Wat staat er bovenaan op je kerstverlanglijstje?
Eigenlijk heb ik op dit moment alles wat ik maar wensen kan. Maar als het op kadootjes aankomt ben ik altijd blij met een lekker geurtje, een fijn boek of bijvoorbeeld deze tas. 🙂

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?
Meestal ga ik make-up loos door het leven. Met speciale gelegenheden gebruik ik alleen wat oogschaduw en mascara. Ik ben ook helemaal niet handig met make-up, dus hoe meer ik zou smeren, hoe belachelijker het eruit gaat zien, haha.

Wat draag je het liefste tijdens de kerst?
Meestal een rok met een maillot en daarop een trui of een shirtje. Niet super chique, dat heb ik ook niet in de kast hangen. Kerst verloopt bij ons altijd behoorlijk casual en daar voel ik me ook het prettigste bij.

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop chocolademelk?
De combinatie hiervan vind ik het fijnste. Heerlijk de bossen in, genieten van de winter en bij thuiskomst een heerlijke kop warme chocolademelk. Dan nog het liefste met slagroom. Genieten van de kou en daarna weer fijn opwarmen.

Hoe ziet je ideale kerst eruit?
Het hoeft voor mij niet groots en uitgebreid. Met ons gezin en met familie op een ontspannen manier samen zijn. Met een brunch, diner, of gewoon gezellig op de koffie.

Wat doe je met kerst dit jaar?
Dit jaar zijn we niet thuis met de kerst. Daarover later meer. 🙂

Heb je een echte kerstboom of een nepboom?
Joris wil heel graag een echte boom, maar ik irriteerde me steeds meer aan die naalden door het hele huis heen. En ieder jaar weer zo’n boom uitzoeken en dan maar hopen dat het inderdaad een beetje een fatsoenlijk modelletje is, ik was er klaar mee. Dus kocht ik 2 jaar geleden, na de kerst, een kunstboom. En deze bevalt prima. Nadat Sinterklaas weer naar Spanje is vertrokken, mag deze naar beneden. En hij kan gewoon tot Drie-koningen blijven staan, want hij laat geen naaldje vallen.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?
Heel veel kleuren, hoe meer hoe beter. Ik houd van een kleurrijke kerst, dat geeft meteen een hoop extra vrolijkheid!

Een lange posting voor mijn doen, maar leuk om alle vragen te beantwoorden! Hopelijk vinden Elisa en Saar dat ook!

Pin It on Pinterest