IMG_9719

Afgelopen zaterdag vertrok ik ’s ochtends naar ons nieuwe huis en werd het huis steeds meer gevuld met onze spullen. Het ene huis raakte leger en leger, het andere voller en voller. Maar dat ons ‘oude’ huis nu echt helemaal leeg is, dat drong nog niet helemaal tot me door. Totdat ik daar vanmiddag was om wat schoon te maken. Een heel leeg huis, zonder alle bekende spullen. Het rook zelfs anders.

Een vreemd gevoel, maar ik merkte wel dat het goed is om het helemaal leeg te zien. Een verhuizing doet toch wel wat met je en in dat proces moet je ook dingen af kunnen sluiten. Het zien van dat lege huis, dat daardoor al niet meer zo van ons voelt, helpt daar wel bij.
Dus lijkt het me goed om met de meiden deze week ook even door het lege huis te lopen. Afscheid nemen van het huis.

Mocht je dan een meisje heel hard door een open raam ‘Dag straat!’ horen roepen, dan is dat Benthe. Ze wil namelijk ook nog even afscheid nemen van de straat. 🙂

Pin It on Pinterest