netflix

Bijna een week geleden ging Netflix in Nederland van start. Netflix zorgt er voor dat je ‘on demand’ allerlei films en series kunt kijken. Op de laptop, tablet, smartphone of tv. Nadat bekend werd dat Netflix naar Nederland kwam hebben we vol verwachting hier naar uit gekeken. En het mooie is dat het de eerste maand gratis is, dus we kunnen het even uitproberen. Want na die maand betaal je 8 euro per maand.

Maar zoals het er nu naar uit ziet, gaan we die 8 euro graag betalen. Er staan genoeg films en series in de database, die we nog niet hebben gezien. En voor de kinderen is er ook voldoende keus. Zoveel, dat we hebben besloten om de kinderzenders via Ziggo op te zeggen. We ruilen het één voor het ander in eigenlijk.

Inmiddels ben ik weer begonnen met de serie Gossip Girl en hebben we afgelopen weekend naar Good Will Hunting gekeken. Een oudje, maar we hadden ‘m nog nooit gezien. Dat is wel het meest gehoorde commentaar, dat er in Netflix niet de nieuwste films en series staan. Maar voor mij is er nog genoeg te bekijken.

Pin It on Pinterest