IMG_9222Gisteren kwam ik tot de ontdekking dat ik nog wat had kunnen voorbereiden voor ik begin aan Start to Run. Maar dat begint zaterdag al, dus een wandelschema verdeeld over 3 weken gaat niet meer lukken.
Gelukkig maar dat ik iedere dag al redelijk wat wandel. Met de meiden loop ik elke dag naar school en vaak ga ik aansluitend met Mees in de buggy nog boodschappen doen. Maar ja, hoeveel beweeg je dan?

Vorige week heb ik dat al even gemeten met Moves. Een app, die via je iPhone meet hoeveel je wandelt, rent of fietst. Erg leuk om dat allemaal te meten, maar wat vreet dat batterijen. Dus besloot ik om daar maar weer mee te stoppen.
Gisteren kwam ik weer een andere app tegen, Human.co. Die meet of je 30 minuten bewegen op een dag haalt. En motiveert zo meteen om dat ook daadwerkelijk te doen. Dus vanochtend bracht ik de meiden naar school, ging naar de supermarkt en de bakker en liep via een kleine omweg naar huis. Daar deed ik 20 minuten over. Natuurlijk wil ik wel die 30 halen, dus ging ik vanmiddag met Benthe de eendjes voeren. Zo kwam ik terecht op 32 minuten.

Dan zie je maar dat het eigenlijk maar een kleine moeite is, die 30 minuten per dag.

Pin It on Pinterest