Tijdens onze vakantie bezochten we Valence, een stad gelegen in de Drôme. Een mooie stad, waar je lekker kunt winkelen. We vonden een DPAM, die we niet voorbij konden lopen. En zoals in zowat iedere Franse stad stond er een draaimolen (waarom is dat toch?).

Valence-3543

Na de lunch liepen we naar het grote park, dat we op het kaartje hadden ontdekt. Mocht je ooit in Valence zijn, dan is een bezoekje aan het park zeker de moeite waard. Het is een prachtig groot park met grote bomen. Die waren zeker welkom, want het was een warme dag, dus we hebben heerlijk in de schaduw gezeten. Voor Mees een mooi moment om wat te oefenen met lopen.

Valence-3551

In het park is ook van alles voor kinderen te doen. Er rijdt een treintje, er staat daar natuurlijk ook nog een draaimolen en er is een speeltuintje. Maar wij hebben even lekker gezeten en daarna nog door het park gewandeld. Alleen al voor het park zou ik nog een keer terug gaan.

Valence-3565

Pin It on Pinterest