Al jaren gebruik ik Hipstamatic als foto-app. En daarnaast ook Instagram. Een tijdje geleden kwamen de makers van Hipstamatic met iets nieuws. Ik denk dat Hipstamatic te weinig opleverde, dus daarom werd een nieuwe app bedacht met een ander verdienmodel. Deze nieuwe app kreeg de naam Oggl en gebruikt dezelfde filters als Hipstamatic, maar dan op een andere manier. Nu kun je namelijk foto’s maken en het filter daarna aanpassen.
Inderdaad, dat doet Instagram ook. Maar bij deze app kun je dat op een later moment doen. Dus je kunt een hele hoop foto’s maken en daarna de filters nog aanpassen.

IMG_8657 IMG_8664 IMG_8674

De app kun je gratis gebruiken, je hebt dan toegang tot een beperkt aantal filters. Een beperkt aantal waar je ook al veel mee kunt doen. Bij een betaalde versie heb je alle filters en rolletjes tot je beschikking. Je kunt kiezen voor een abonnement van 3 maanden of een jaar. Omdat ik dat toch wel eens wilde proberen, heb ik nu een abonnement voor 3 maanden. Eens zien hoe dat bevalt. En een leuk moment om uit te proberen, zo in de vakantieperiode.

IMG_8740 IMG_8743 IMG_8747

En zoals je kunt zien, maak ik vooral foto’s van bloemen en planten. 🙂

Pin It on Pinterest