IMG_0002De laatste tijd wordt steeds vaker duidelijk dat mijn hersenen niet meer alles op kunnen slaan. Ik vergeet regelmatig van alles en moet alles opschrijven of in ieders geval in mijn agenda zetten. Zo was ik vanochtend vergeten dat Benthe niet naar school hoefde. Sterre wel, dus ik stond er niet voor niets. En ik heb het vast in de nieuwsbrief gelezen, maar op de één of andere manier niet geregistreerd. Waarschijnlijk gedacht dat ik het later even op moest schrijven, maar dat vervolgens weer vergeten.

Joris ergert zich kapot en dat kan ik wel begrijpen. Maar het frustreert mij ook enorm en heb er nu helemaal de balen van. Waarom kan ik het niet gewoon onthouden, waarom lukt het me niet eens om het meteen even op te schrijven? Ik voel me nu behoorlijk stom.

Gaat dit nog wel ooit over? Is het een overblijfsel van de zwangerschap? Blijf ik hier altijd last van houden?

 

Pin It on Pinterest