jarig

Op 13 mei 2003 plaatste ik het eerste bericht op mijn blog met de titel ‘Goh, wat is hier nu eigenlijk de bedoeling van?‘. Inmiddels, 10 jaar later, heb ik ongeveer het idee wat nu de bedoeling is van mijn blog. Het is voor mezelf een manier om van alles vast te leggen, een openbaar dagboek. Waarbij ik het leuk vind om dit met anderen te delen. Dat ik dit zo lang vol zou houden, dat had ik dan weer niet verwacht. Ik ben niet zo van het volhouden. 😉

De laatste jaren merk ik wel dat het bloggen soms naar de achtergrond dreigt te raken door sites als Facebook, Google+ en Twitter. Dat is natuurlijk zonde. Daarom probeer ik weer vaker andere blogs te bezoeken en te reageren. Want dat is toch wel leuk, om een reactie te krijgen op datgene wat je met anderen deelt. Helemaal leuk om dan te zien dat anderen ook weer op jouw blog een kijkje komen nemen.
Meestal bezoek ik blogs vanuit de feeds in mijn feedreader. Maar dan mis ik vast een heleboel.

Daarom had ik het idee om vandaag, op deze tiende blogverjaardag, eens een goede verzameling links te maken van allerlei leuke blogs. Deze links wil ik in de zijbalk bij mijn berichten plaatsen en op een aparte pagina van mijn blog.
Dus heb jij een leuke blog? Laat dan een reactie achter op deze post met daarin de link naar jouw blog. Zo kan ik een mooie verzameling maken met allerlei leuke blogs.

Pin It on Pinterest