Sarah Lund is de hoofdpersoon in The Killing, vast wel bekend bij de Deense serie-kijkers. Zo niet, en kijk je graag naar Deense series, dan is The Killing wel een aanrader!
Tijdens het kijken naar deze serie viel me de tas van Sarah Lund op. Een simpele bruin leren tas,  een alledaags model. Zo eentje waar je veel in kwijt kunt en overal mee naar toe sjouwt.
Die tas trekt steeds mijn aandacht, zo’n tas zou ik wel willen. Een tas die je over 10 jaar nog steeds overal mee naar toe sjouwt. 🙂

Maar denk je dat ik zo’n tas kan vinden? Nu ben ik al niet zo thuis in de tassenwereld. Dus ik weet al helemaal niet waar je online mooie tassen kunt vinden. En als ik die al vind, dan zijn ze ook nog eens ontzettend duur. Het moet natuurlijk wel een beetje betaalbaar blijven. Ik blijf zoeken, tips zijn welkom!

Hieronder heb ik een poging gedaan om te laten zien hoe de tas er uit ziet. Via Google heb ik al druk gezocht naar een afbeelding van Sarah Lund met die tas. Wel veel afbeeldingen gevonden met haar karakteristieke truien, maar niet met die tas.
Houd maar in gedachten dat het een poging is, die tekening. Het komt een beetje in de richting van DE tas.
tas

Pin It on Pinterest