Tweede Paasdag leek ons een mooie dag om eens een bezoek te brengen aan het museum. Het Natuurmuseum Brabant stond al even op mijn lijstje, dus vandaag vertrokken we naar Tilburg. Met de bus, want dat vinden de meiden dan wel een keer leuk. En ach, we stappen voor de deur op en stappen bijna voor de deur van het Natuurmuseum uit.

Spin op sterk water

Het Natuurmuseum was erg leuk, vooral met kinderen. Door het hele museum zijn er opdrachten. Zijn kinderen wat ouder dan Sterre en Benthe, dan mogen ze allerlei onderzoekjes doen. Tenminste dat idee kreeg ik. Kinderen en ouders waren druk in de weer met opdrachten en bakken met allerlei materiaal. Allemaal in het bezit van een speciale onderzoekerspas.

Zwevende fles

We hebben een leuke middag gehad en veel gezien. Wat dat betreft hakt zo’n middagje museum er behoorlijk in, met al die informatie die op je af komt. Maar ik denk dat we hier nog wel een keer terug komen.

Bekijk hier de andere foto’s van ons bezoekje aan het Natuurmuseum.

Pin It on Pinterest