Kadootjes uitpakken

Gisteren werd Benthe 5 jaar oud. De meiden hadden allebei een studiedag, dus we konden de hele dag thuis feest vieren.
’s Ochtends startten we rustig op, lekker wat langer rond hangen in de pyjama. En natuurlijk al kadootjes uitpakken; nieuwe kleertjes voor de pop en een poppenstoel.Kaarsjes uitblazen
’s Middags, en ook nog vroeg in de avond, kwamen de verjaardagsgasten. Het was gezellig druk en Benthe werd goed verwend met veel mooie en leuke kado’s. Ze is goed verwend.

Maar helaas verliep haar verjaardag niet zo goed af. Want toen Benthe even boven had gespeeld en weer naar beneden ging, miste ze de leuning van de trap en duikelde naar beneden. We schrokken allemaal goed en Benthe huilde van de pijn. De pijn zat in haar hand en na het bekijken van die hand zagen we dat haar vinger scheef stond. Dat werd een bezoekje aan de huisartsenpost en daarna naar het ziekenhuis voor foto’s. Via WhatsApp werd ik door Joris op de hoogte gehouden.

De ringvinger aan haar rechterhand bleek gebroken, dus die moest in het gips. En dat was nog een hele onderneming, omdat er drie vingers in het gips moesten en daar was Benthe het niet mee eens. Uiteindelijk was het toch allemaal gelukt en om 23.15 uur waren Joris en Benthe weer thuis.

Vannacht heeft ze goed geslapen en lijkt ze niet zo’n last te hebben van haar arm. Ze kijkt nu tv en haar arm rust op een kussen. Ze heeft inmiddels al wel gevraagd of ik haar Lego in elkaar wil zetten, want dat lukt nu zelf natuurlijk niet. Dus ik ga zo maar eens aan de slag.

Pin It on Pinterest