Count your blessings 2012De laatste count your blessings van 2012. Een mooi moment om terug te blikken op een fijn jaar. Het jaar waarin Mees is geboren, Benthe naar de kleuterschool is gegaan en Sterre haar zwemdiploma’s heeft gehaald. Een jaar waarin we genoten van elkaar en van alles om ons heen.

Op deze laatste dagen van 2012 kan ik wel vast stellen dat 2012 meer dan geslaagd was en ik hoop dat 2013 dit ook zal worden.

Bij deze neem ik ook meteen het besluit dat dit mijn laatste count your blessings is. Natuurlijk blijf ik kijken naar en genieten van al het moois om me heen, maar dit zal ik niet meer opsparen voor de zondag.

Blijf genieten!

Meer ‘Count your blessings’ vind je bij:
Bedenkster Anki – Effie – Kobaltblauw – Philomeen – Belinda – Marit – Anne – Marielle – Marie-Lu – Jolanda – Marlous – Saskia – Sacha – Carla –Tess – Sjaantje – Marjan – Mickey – Mieke – Marieke – Anouk – Kitty – Zeeuwse mama – Janie – Dee Amanda Russel – Jona – Danique –Carolien – Michelle – Annika – Sandra – Karin – Marloes – Stephanie – Iemand in de buurt – Moois en meer – Moois by Riek – by eva maria– Studio Jopie – vonliving.nl – Deligted – Pony People – Madame Moustache

Pin It on Pinterest