Count your blessingsDeze week was Sterre aan de beurt voor de kijkles. Leuk om te zien wat ze al heeft geleerd de afgelopen weken. Ze is pas begonnen met de dansles en ze doet het met veel plezier.
Inmiddels is Mees alweer 6 maanden en zijn we begonnen met de bijvoeding. We gebruiken de Rapley-methode en Mees vindt dat, volgens mij, wel prima. Hij rommelt lekker aan met een rijstwafel en een banaan.
Afgelopen week was het de laatste week school voor dit jaar. Benthe had het ontzettend naar haar zin tijdens de Kerst-doedag. Een hele dag van alles knutselen, dat kun je wel aan Benthe over laten. Donderdag was er kerstviering met een bezoekje aan de kerk en een kerstdiner. Een gezellig dagje voor de meiden.
Vanmiddag gaan we op verjaardagsvisite bij oma (ons mam), want die wordt vandaag 60. We hebben een leuk kado, daarover later meer.

Meer ‘Count your blessings’ vind je bij:
Bedenkster Anki – Effie – Kobaltblauw – Philomeen – Belinda – Marit – Anne – Marielle – Marie-Lu – Jolanda – Marlous – Saskia – Sacha – Carla –Tess – Sjaantje – Marjan – Mickey – Mieke – Marieke – Anouk – Kitty – Zeeuwse mama – Janie – Dee Amanda Russel – Jona – Danique –Carolien – Michelle – Annika – Sandra – Karin – Marloes – Stephanie – Iemand in de buurt – Moois en meer – Moois by Riek – by eva maria– Studio Jopie – vonliving.nl – Deligted – Pony People – Madame Moustache

Pin It on Pinterest