Vanochtend weer op controle geweest bij de verloskundige in het ziekenhuis. Ik had gehoopt deze afspraak niet meer te halen, maar dat mocht niet zo zijn. Alles was weer goed, de kleine man is weer wat verder ingedaald (maar zit nog niet helemaal klem), maar veel beweging zat er niet meer in, in het hoofdje.

Dus met een nieuwe afspraak voor volgende week mochten we weer naar huis. Hopelijk is die afspraak niet meer nodig en geniet ik volgende week donderdag al weer een paar dagen van ons zoontje. Wat meteen ook wel weer een gek idee is, want dan heb ik de bevalling en alles al weer achter de rug. Daarom leven we nu ook maar per dag, we zien wel hoe alles loopt.

Sterre zei vanochtend trouwens dat de baby maandag wordt geboren, wie weet heeft ze wel een voorspellende gave. 🙂

Pin It on Pinterest