20120610

Ruim 38 weken zwanger nu, morgen alweer 39 weken. We wachten ongeduldig af tot we de kleine man eindelijk vast kunnen houden. Ik verplaats me niet meer zo gemakkelijk overal naar toe, dus probeer thuis mijn rust te vinden. Het valt me nu helemaal op dat we een huismerel hebben, want die zie ik een paar keer per dag in de tuin. Die komt ook dicht bij het huis, maar wil niet graag op de foto. Gisteren was ze haar jong aan het voeren (helaas niet zo snel een camera bij de hand).
Sterre is inmiddels druk aan het oefenen voor haar optreden binnenkort. Ze mag voor 10 genodigden een concert van 20 minuten geven. En verder heb ik genoten van de pioenrozen en het licht wat door de bomen kwam. Het gaf een erg mooi effect.

Meer ‘Count your blessings’ vind je bij:
Bedenkster Anki – Effie – Martine – 
Maartje
 – Iris – Debora – Mireille –
Belinda
 – Tabitha –Marit – Froukje –
Leontien – Esther – Anne – Arnika –
Marielle
 – Judith – Maartje – Maureen –
Marie-Lu
 – Suus – Jolanda – Sacha –
Carla – Tess – Sjaantje.

Pin It on Pinterest