Afgelopen reageerde Bas op mijn blog over de 30 Days Challenge.  Hij wees mij op een site waar je voor 30 dagen een challenge aan gaat. Want als je iets 30 dagen vol houdt, kun je er een gewoonte van maken.
In mijn reactie gaf ik aan dat ik niet wist of de challenge op mijn blog daar wel in zou passen, maar ik ben toch eens een kijkje gaan nemen. Want het idee achter deze site vind ik wel leuk en ook handig. Want wie weet, lukt het me wel om wat dingen meer tot mijn gewoonten te maken.

Zo ben ik behoorlijk rommelig en dat vind ik niet altijd even handig. Nou ja, zeg maar gerust dat ik mezelf kan ergeren aan mijn eigen rommeligheid. Wie weet kan ik daar stapje voor stapje wel vanaf komen. Ik besloot om er een challenge aan te hangen, eentje om mee te beginnen, namelijk het dagelijks opruimen van de keukentafel. Hiervoor heb ik een challenge aangemaakt (wat erg gemakkelijk werkt) en nu moet ik beginnen met de uitvoering hiervan. Dagelijks krijg ik een reminder, dus dat moet helemaal goed komen!

Pin It on Pinterest