Morgen vind je hier voorlopig de laatste Lomo Saturday. Ik raak de laatste tijd nogal gefrustreerd van kapotte en vastlopende rolletjes. Dat je naar de fotograaf gaat met de verwachting dat je 30 foto’s mee terug krijgt en het er dan maar 10 zijn. Het effect is leuk, van 3 foto’s over elkaar. Maar ik heb liever een effect van foto’s over elkaar als ik het ook zo heb bedoeld.

Om de druk van de lomography er af te halen, en in de hoop dat ik het weer leuk ga vinden, stop ik nu tijdelijk met de Lomo Saturday. Nou ja, morgen nog eentje. Dan kan ik nu gewoon weer rustig wat gaan proberen en maar hopen dat ik mijn rolletje weer op een normale manier vol kan krijgen.
Of misschien stop ik er gewoon even helemaal mee, ga ik weet wat meer met mijn Sony Nex aan de slag, want die laat ik nu vaker thuis liggen.

Je ziet het vanzelf wel waar ik mee bezig ben, want dat zie je dan hier wel weer verschijnen. 🙂

Pin It on Pinterest