Eindelijk weer nieuwe aanvoer! Afgelopen donderdag bracht ik mijn rolletje naar de fotograaf. Hij was nog niet helemaal vol, maar de teller stond op 33. En ik wilde zo graag weer wat nieuwe foto’s. Vrijdag haalde ik mijn cd-tje met foto’s op en er bleken er maar 17 op te staan. Iets lijkt er niet helemaal goed te gaan met mijn Diana mini. Want sommige foto’s zijn er wel 3 tegelijk. Het geeft wel een grappig effect.

Deze week wat foto’s gemaakt in Oisterwijk. Op de eerste zie je, misschien wel, de lelijkste winkelpassage van Nederland en het hek van de mooiste boekhandel van Oisterwijk. Daaronder de gezellige parkeerplaats, die helemaal past bij het sfeervolle uiterlijk van de passage. De laatste is echt van alles, een klein stukje markt, mijn frustratie met de OV chipkaart en de brievenbus van een oud huisje aan de Spoorlaan.

LomoSaturday23-1

LomoSaturday23-2

LomoSaturday23-3

Voor meer Lomo Saturday neem je een kijkje bij CasperZilverblauwIrisMireilleMarritNikki en Judith.

Pin It on Pinterest