Gisteren vierden we de verjaardag van Sterre. Een gezellige dag en het was de eerste keer dat we haar verjaardag op de ‘echte’ dag vierden. Dat is zeker zo leuk, want zo’n verjaardag blijft toch een bijzondere dag. Sterre heeft het ook goed naar haar zin gehad en ze is flink verwend met kadootjes. Veel leesboekjes, want maandag gaat ze beginnen in groep 3. Dan gaat ze eindelijk leren lezen, want dat wil ze erg graag. Maar gisteren hield ze zich vooral bezig met haar feest en ballonnen opblazen, want die konden niet ontbreken!

Aanstaande zaterdag viert ze haar kinderfeest.
Er komen 6 kinderen (5 meisjes en 1 jongen). We gaan een speurtocht doen, gewoon hier door de wijk. En we sluiten af met frietjes.
De speurtocht moet ik nog in elkaar zetten, ook de schat die aan het eind zit.
Heb je nog leuke ideeën, vooral wat betreft kleine opdrachtjes tijdens de speurtocht, dan zijn ze van harte welkom!

 

Pin It on Pinterest