Het voelde vreemd om vandaag weer naar de dierenarts te gaan, vorige week was het namelijk Mickey die naar de dierenarts moest. Vandaag ging ik met Siepie voor een controle en de inentingen. Siepie is de kat waar ons buurmeisje afgelopen vrijdag mee aan de deur stond. Ze werd opgevangen door de buurt, die gaven haar eten, omdat ze aan haar lot is overgelaten. Tja, en als ze dan met zo’n lief beest aan de deur staan, probeer dan maar eens ‘nee’ te zeggen. Dat kon ik niet. Dus sinds afgelopen vrijdag loopt er hier weer een poezenbeest rond, vernoemd naar de kat van Jip en Janneke.

Voor mijn gevoel moest ik aan de dierenarts een hele verantwoording afleggen. Mickey die een week geleden is gestorven en nu al weer een andere kat. Maar nee hoor. En dat is ook heel logisch, want wat heeft er over te zeggen. Maar het is meer wat in mijn hoofd speelt. Voor mezelf voelt het raar dat er nu al weer een andere kat rond loopt. Wel een hele lieve en een hele rustige. En ook nog eens een knapperd. Vooral nu, met haar roze bandje met rode bloemetjes. 🙂

Pin It on Pinterest