Tijdens onze vakantie mag een bezoek aan een kasteel niet ontbreken. De afgelopen week was Joris daarom al druk op zoek naar een kasteel in de buurt.
Uiteindelijk kwam hij uit bij Château de Fléchères. Op de site zag het er al erg mooi uit.
Vandaag waren de voorspellingen niet zo goed, dus het leek ons een goede dag om het kasteel te bekijken. De hele ochtend regende het ook, maar in de middag brak het zonnetje door. En dan ziet zo’n kasteel er toch wel extra mooi uit.

We mochten het kasteel niet op eigen houtje bekijken, maar moesten braaf een gids volgen. Dat viel niet mee, want het hele verhaal ging in het Frans en daar ben ik niet zo goed in. Gelukkig kregen we wat ondersteunende printjes in het Engels. Voor Sterre en Benthe was het helemaal niet te volgen, maar ze keken goed rond en werden niet vervelend. Erg knap, vooral als je geen idee hebt waar het allemaal over gaat.

Na de bezichtiging in het kasteel hebben we nog even door de prachtige tuin gewandeld. Onze excursie naar het kasteel hebben we afgesloten met een ijsje. Bij de Mac, want die kwamen we onderweg tegen en de dames wilden nog even spelen. Ach..

Pin It on Pinterest