Tijdens de vakantie bezoeken we altijd wel een paar plaatsen in de omgeving. Om wat te eten en wat te winkelen. Meestal vergeten we dan dat de winkels van 12.00 tot 14.00 uur dicht gaan, waardoor we gedwongen worden om lang te lunchen.

Deze keer hadden we dat beter ingecalculeerd. We reden pas om 12.00 uur weg van de camping, zodat we in Macon (kort) konden lunchen om daarna wat te winkelen. De timing bleek goed, want na het eten waren de winkels inderdaad al open.

En er bleken meer winkels te zijn dan we in eerste instantie dachten. Maar met de 2 meiden is dat winkelen toch niet van lange duur, we reden daarom al weer redelijk op tijd terug naar de camping.

Onderweg hebben we boodschappen gedaan bij de Carrefour, en dat was een hele grote! Een geslaagd dagje weg dus. 🙂

20110715-215252.jpg

Pin It on Pinterest