Ik ben behoorlijk gewend geraakt aan het iedere dag een posting schrijven. En nu de challenge voorbij is, heb ik even geen idee waar ik het over moet hebben.

Ik wilde schrijven over de bezuinigingen in de kinderopvang die er weer aan komen, maar daar weet ik nog niet genoeg over. Ik kan daarover alleen maar boos worden, omdat ik het gewoon niet begrijp. Wat willen ze nu eigenlijk? Dat vrouwen weer meer op de arbeidsmarkt te vinden zijn of willen ze gewoon weer terug naar hoe het was, moeder thuis en vader aan het werk? Ik heb echt niets tegen het laatste, maar ben daar dan eerlijk over, in plaats van het sturen van incongruente signalen.

Of ik kan het hebben over Penoza. Een nieuwe Nederlandse serie die vorige week is begonnen en waar zo op Ned 3 de tweede aflevering van begint. Want dat gaat volgens mij ontzettend spannend worden. Nee, ik heb een beter idee, ik sluit mijn laptop en ik ga lekker Penoza kijken! 😉

Pin It on Pinterest